Sajandi skandaal! Üks avarii tõi ontliku pereisa mänginud Tiger Woodsi seksiseiklused kogu maailma silme alla
Front bg
Published 26 aug. 14:29

Sajandi skandaal! Üks avarii tõi ontliku pereisa mänginud Tiger Woodsi seksiseiklused kogu maailma silme alla

Golfilegend Tiger Woods on spordiajaloo üks legendaarsemaid sportlasi. Praeguseks on ta üheks neljast spordimehest, kes kerkinud miljardäriks. Kõige selle juures on tema nime juures ka suur must plekk.

2009. aasta novembrini teadis maailm, et lisaks suurepärasele golfimängijale on Woods ka musterisa ja -abikaasa. Golfiäss oli abielus rootslannast modelli Elin Nordegreniga, kellega tal on kaks last.

Woodsi sportlaskarjäär algas varakult. Juba 2-aastaselt sai tema oskusi näha rahvustelevisiooni eetris. Woods võitis kõik tähtsamad juunioride võistlused, domineeris ülikoolide tasemel ning siirdus 1996. aastal 20-aastasena profileeri. Järgmised 13 aastat olid tema jaoks meeletult edukad. Woods võitis PGA tuuril koguni 70 võistlust, nende seas ka 14 Majorit. 2000. aastal võitis ta neljast suurturniirist kolm. Viimati suutis seda Ben Hogan 1953. aastal. Woods püsis rekordiliselt pikalt maailma esinumbri positsioonil ning seejuures sõlmis ta spordiajaloo suurimaid sponsorlepinguid. Pirakaim neist oli diil Nike’iga.

https://tonybet.com/promotions/summer-carnival?btag=668379_52498785000743808094290cd1f96861

Pealtnäha süütu avarii

Nagu juba eelnevalt mainitud, siis lisaks edukale spordikarjäärile oli Woodsil ka pealtnäha imeline pereelu. Koos naise ja lastega elati Orlando lähistel hiiglaslikus häärberis. Avalikkuse silmis kukkus see kõik kokku 2009. aasta 27. novembril.

Kõigest paar päeva enne skandaalset kuupäeva kirjutas National Enquirer artikli, kus viidati, et Woodsil on armusuhe ühe New Yorgi ööklubi mänedžeriga. Kõik see plahvatas peagi ja täiesti enneolematul skaalal. Woods sõitis 27. novembri öösel kell 2.30 oma Cadillac Escalade’i maasturiga vastu naabruskonna hekki, seejärel vastu naabri aias olnud puud ja lõpuks põrutas veel ka veehüdrandile otsa.

Viimane pauk oli niivõrd kõva, et selle peale ärkas ka Woodsi abikaasa. Nordegren tormas õue, purustas golfikepiga auto klaasi ning aitas abikaasa sõiduvahendist välja. Verise suuga Woods mässiti naabrite poolt toodud tekkidesse. Samas oli kõigile arusaadav, et Woodsi silmavaade ei olnud kõige selgem. Nordegreni palvel kutsus naaber Jarius Adams ka politsei. Florida kiirteepatrull oli kohal kümne minutiga.

„Ta lihtsalt pobises. Ta ei öelnud midagi konkreetset,” sõnas Windermere’i politsei ülem Daniel Saylor AP-le. Peagi selgus, et alkoholi mängus polnud. Woods oli kuritarvitanud Vicodini valuvaigisteid. Golfiässa vigastused olid tõsised ja hiljem avaldati, et ta oli kaotanud ka kuueks minutiks teadvuse.

Politsei poolt tehti Woodsile kõigest 164 USA dollari (147 euro) suurune trahv. Woods esines 29. novembril oma kodulehel vabandusega ning tõdes, et tegemist oli väga privaatse juhtumiga ja ta soovib, et see nii ka jääks. Kohale jõudnud meedia haistis aga verd.

Kaardimajake kukkus kokku

Samal kuupäeval teatas US Weekly, et Woodsil on abieluväline suhe Jaimee Grubbsi nimelise naisega. Suhe Grubbsiga oli seejuures kestnud koguni 31 kuud. Samal ajal selgus, et National Enquireri loos mainitud naise nimeks on Rachel Uchitel.

Paanikas Woods palus Grubbsil kõik varasemad sõnumid kustutada, kuid naine tuli nendega hoopis avalikkuse ette. Algas tõeline meediaralli. Ette astus üle kümne naise, kes väitsid, et neil on olnud Woodsiga seksuaalsuhe. Teiste seas olid näiteks ka pornostaarid Joslyn James ja Holly Sampson. Viimasega olevat golfiäss vahekorras olnud oma poissmeesteõhtul.

11. detsembriks oli Woods nurka surutud ning ta esines järjekordse vabandusega. Muuhulgas tunnistas ta truudusetust ning teatas, et võtab golfist teadmata perioodiks aja maha.

Varasemalt oli Woods olnud sponsorite jaoks tõeline kullatükk, kellega andis kõike müüa. Nüüd hakkasid toetajad järjepanu alt ära hüppama. Koostöö lõpetasid Accenture, AT&T, Gatorade ja General Motors. Gillette peatas Woodsiga seotud reklaamide näitamise ning tõmbas 2011. aasta augustis koostööle lõplikult joone alla. Samas jätkas Woodsi suurim toetaja Nike mehega koostööd.

2010. aasta 19. veebruaril tegi Woods telepöördumise, kus tõdes, et ta läbis 45 päeva pikkuse teraapia. Loomulikult esines ta järjekordse vabandusega. „Arvasin, et suudan kõigest puhta nahaga välja tulla. Tundsin, et olen terve elu tööd teinud ja võin nüüd enda ümber olevatele ahvatlustele järgi anda. Tundsin, et mul on selleks õigus. Seda tänu kuulsusele ja rahale. Ma ei pidanud naiste leidmiseks üldse palju pingutama. Ma eksisin. Olin rumal,” rääkis Woods, kes naasis 2010. aasta 16. märtsil profituurile. „Olin truudusetu. Mul olid kõrvalsuhted ja ma petsin oma naist. Kogu minu teguviis oli vastuvõetamatu. Tegin haiget oma naisele, lastele, emale, naise perekonnale, sõpradele, enda heategevusorganisatsioonidele ning kõikidele lastele, kes mind oma eeskujuks pidasid.”

Väga kallis lahutus

Nordegrenile oli kogu see kupatus liiast ning 2010. aasta 23. augustil sai paari abielu ametliku lõpu. Kuuldavasti pidi Woods Nordegrenile lahutuse järel maksma 110 miljonit dollarit (umbes 100 miljonit eurot).

Woodsi armukestest tegi kõige kõrgema tähelennu eelnevalt mainitud Uchitel. Esmalt afääri eitanud naine kasutas seda hiljem ära, et tabloidide ja telesaadete kaudu enda tuntust tõsta. Muuhulgas avaldas ta, et Woodsiga aitas tal tutvuda New York Yankees’i pesapallilegend Derek Jeter.

Woods naasis küll profituurile, kuid kunagisest edust nägi ta ainult und. Ainsa Majori võidu on ta seejärel teeninud 2019. aastal Mastersil. Läbi aegade edetabelis on ta 15 võiduga teisel kohal. Kõige edukamaks on Jack Nicklaus 18 triumfiga.

2021. aastal sattus Woods järjekordsesse autoavariisse. Sel korral juhtus see Californias. Teelt välja sõitnud Woods ületas lubatud sõidukiirust umbes kaks korda. Ta vigastas tõsiselt jalga ja vajas ka operatsiooni. Ühtegi süüdistust talle aga ei esitatud. 2017. aastal võeti Woods aga Floridas rooli tagant politsei poolt pihtide vahele, kui ta magas sõiduteel oma autos. Hiljem märgiti, et golfiäss oli joovastavate ainete mõju all.

Woodsil on lahutuse järel olnud mitmeid suhteid, mis on elanud meedias oma elu. Kõige rohkem tähelepanu sai tema kooselu mäesuusaässa Lindsey Vonniga. Kaks spordisangarit olid paar aastatel 2013. – 2015. Hiljem on ta avalikkuse ees figureerinud veel stilisti Kristin Smithi ja restoranimänedžeri Erica Hermaniga.

Nordegren on aga nüüdseks paar ameerika jalgpalliliiga NFL-i endise mängumehe Jordan Cameroniga. Cleveland Brownsis ja Miami Dolphinsis mänginud mehel on Nordegreniga kolm ühist last.

https://tonybet.com/promotions/summer-carnival?btag=668379_52498785000743808094290cd1f96861