Maailmameistrivõistluste veerandfinaalide ennustus: Kes võidavad endale koha Qatar 2022. Aasta poolfinaalis
Front bg
09 dets. 14:05

Maailmameistrivõistluste veerandfinaalide ennustus: Kes võidavad endale koha Qatar 2022. Aasta poolfinaalis

Mängud on jõudnud enda järjega kohta, kus selgitatakse poolfinalistid. Kõik alles jäänud meeskonnad on ennast terve turniiri vältel tõestanud ja näidanud väga head klassi. Peale veerandfinaale jääb alles kõigest neli meeskonda, kes hakkavad heitlema pääsu eest finaali. Kuna turniir on olnud juba pikk, siis võivad ka mõned meeskonnad tunda kerget väsimust. Ootusärevus on suur ning järgnevalt vaatame üle meie ennustused veerandfinaal kohtumistele.

Holland vs Argentiina ennustused ja koefitsendid

Esimeses veerandfinaalis lähevad omavahel vastamisi Holland ja Argentiina, kes mõlemad on suutnud näidata head jalgpalli. Tegemist on ühtlasi ka korduskohtumisega nende 2014 aastal toimunud poolfinaalist. Eelmises kohtumises oli tegemist väravateta viigiga, ning penaltiseeria järel suutis lahingust võitjana välja tulla Argentiina.

Kindlasti mängib kohtumises suurt rolli see, kuidas Virgil van Dijk saab hakkama Argentiina suure staari Lionel Messi talitsemisega. Tegemist on kahe mängijaga, kelle sarnaseid on jalgpallis vähe nähtud. Messi puhul on tegemist ühe maailma kõige parema ründajaga. Vastupidiselt on van Dijk selle eest äärmiselt tugev kaitsja. Tema eeliseks on suurus ning võime kiirelt reageerida.

SündmusKoefitsent
Hollandi võit3.50
Viik3.17
Argentiina võit2.28

Holland vs Argentiina ennustus

Tegemist on äärmiselt keerulise vastasseisuga Argentiina jaoks. Holland suudab väga hästi ära kasutada enda rünnakuid, ning nende tekkimiseks ei ole vaja palju aega. Kõigest mõned ohtlikud olukorrad mängus, ning tihti suudetakse need realiseerida.

Holland on äärmiselt tugeva kaitsega meeskond, ning nende võimekus liikuda kiirelt rünnakule on lausa muljetavaldav. Samas on Argentiina keskväljal väga tugev ning suudab tihti jõuda ka edukate rünnakuteni.

Lisaks tasub mainimist, et Argentiina on elanud üle ka juba ehmatuse. Alagrupis lasti Saudi-Araabial lüüa endale kaks väravat. Kokku tehti pealelööke kolm, seega see näitab selgelt, et Argentiina on äärmiselt haavatav.

Tõneäoliselt ei esine palju väravaid ning mängul on eeldused lõppeda viigiga. Penaltides on Argentiinal kindlasti eelis, sest varasemate mängude jooksul on suudetud praktiliselt kõik meeskonnad alistada.

Inglismaa vs Prantsusmaa ennustused ja koefitsendid

Teises kohtumises on vastamisi Euroopa kaks tugevat meeskonda. Kindlasti on oodata äärmiselt põnevat kohtumist, milles lähevad vastamisi 2018 MM võitja ja 2020 aasta EM teine koht. Tõenäoliselt on oodata palju väravaid, kuid kuna tegemist on nii tähtsa mänguga, siis võivad mõlemad meeskonnad olla ka äärmiselt ettevaatlikud.

Minevikust saab välja tuua asjaolu, kus Inglismaa ei ole suutnud kolmkümmend aastat Prantsusmaad võita võistluskohtumistes alates 1982 MM-ist. Tulemuseks on kaks viiki ja üks kaotus. Samuti on Inglismaa poolelt puudu Raheem Sterling, kes pidi isiklikel asjaoludel võistluse katki jätma.

Panustamiseks mõeldud koefitsentide põhjal võib öelda, et tulemas on äärmiselt tasavägine mäng, milles antakse kerge eelis Prantsusmaale. Küll aga on mõlemal võistkonnal palju võimalusi rünnakud realiseerida ning muuta asjade kulgu.

SündmusKoefitsent
Inglismaa võit3.04
Viik3.32
Prantsusmaa võit2.44

Inglismaa vs Prantsusmaa ennustus

Inglismaa on olnud kimpus väravate löömisega ning samuti ei ole suutnud särada nende ründaja Harry Kane. Esimese värava suutis ta lüüa Senegali vastu, kuid on ka mitmeid häid võimalusi suutnud mööda lüüa. Prantsusmaa poolelt on aga äärmiselt head mängu näidanud Kylian Mbappe, kelle taltsutamine on enamustele jäänud saavutamatuks.

Meie arvamuse kohaselt võib Inglismaa jaoks kujuneda raskeks Prantsusmaa ründejõu ohjeldamine. Selle tulemusena suudab Prantsusmaa tõenäoliselt liikuda edasi poolfinaali. Küll aga on pall ümmargune ning spordis esineb alati ootamatusi. Lisaks Mbappe pidurdamisele tuleb palju rõhku panna ka Antoine Griezmannile, kellele ei tohi kindlasti ruumi jätta.

Horvaatia vs Brasiilia ennustus ja koefitsendid

Brasiilia poolelt on väikesest vigastusest taastunud Neymar, kes mängib kindlasti olulist rolli Brasiilia ründetöös. Tal tuleb vastamisi minna enda Real Madridi suurema vaenlase Luka Modriciga. Tegemist on kahe äärmiselt tugeva ja mitmekülgse mängijaga.

Enda rahuliku alagrupi alustamise suutis Brasiilia kiiremaks muuta Lõuna-Korea mängus. Kohtumine suudeti võita lausa 4-1, ning see näitas selgelt, et Brasiilia meeskond suudab lüüa väravaid ning olla äärmiselt ohtlik. Samas Horvaatia pääses mööda Jaapanist tänu penaltiseeriale. 

Siiski on suutnud Horvaatia kaks korda järjest jõuda veerandfinaali, mis näitab, et meeskonnal on klassi ja võimet saavutada häid tulemusi. Arvestades meeskondade esitusi, siis ilmselt on Horvaatial äärmiselt keeruline Brasiilia vastu saada.

SündmusKoefitsent
Horvaatia võit8.79
Viik5.09
Brasiilia võit1.37

Horvaatia vs Brasiilia ennustus

Olgugi, et Horvaatia kaitse on tugev – suudavad ilmselt Brasiilia ründajad siiski korraldada palju ohtlikke rünnakuid. Ilmselt hakkab Brasiilia kohe mängu alguses kõvasti suruma ning soovitakse mängu saatus kiirelt ära otsustada. Mida kaugemale mäng ilma väravateta läheb, seda suurem võimalus on Horvaatial saavutada edu.

Küll aga võib arvata, et Brasiilia suudab saavutada edu ning kohtumise võita. Kindlasti on ka Horvaatial võimalusi mängu enda kasuks pöörata, kuid tõenäosus selleks on väike. Heade õnnestumiste korral on ka varem oluliselt nõrgemad meeskonnad suutnud üllatada endast oluliselt tugevamaid meeskondi.

Arvestades, millises vormis on Neymar ja Richarlison, siis saab olema huvitav jälgida, kui kaua suudab Horvaatia survele vastu pidada. Hetkeseisuga võib öelda, et Horvaatia ei vääri varasemate mängude põhjal kohta poolfinaalis. Alati on võimalik ennast tõestada ja liikuda edasi järgmisesse vooru.

Maroko vs Portugal ennustused ja koefitsendid

Maroko puhul on kindlasti paljude jaoks tegemist suure üllatusega. Enda teekonnal on üllatatud väga paljusi tugevaid meeskondi ning suudetud välja tulla keerulistest olukordadest. Kasvõi saab näiteks tuua viimase kohtumise Hispaaniaga, kus neid suudeti võita penaltiseeria järel.

Portugali poolel on aga kõikide kaitsjate suur hirm Cristiano Ronaldo, kes on ühtlasi maailma üks parimaid ründajaid. Küll ei ole olnud ta sellel MM-il kõige paremas vormis ning väravatelöömisega kiidelda ei saa. Portugali puhul on tegemist aga äärmiselt tugeva ja ühtlase võistkonnaga, kus kõik suudavad enda osa ideaalselt täita.

SündmusKoefitsent
Maroko võit5.70
Viik3.71
Portugali võit1.68

Maroko vs Portugal ennustus

Kõikide jalgpallisõprade jaoks on tegemist äärmiselt huvitava kohtumisega. Kas Maroko suudab jätkata enda imelist teekonda ning rajada tee poolfinaali. Samas on kõikide fännide seas elus suur lootus, millega soovitakse finaalis kohtumist Argentiina ja Portugali vahel. Selliselt saaksid omavahel mängida Messi ja Ronaldo.

Maroko jääb tõenäoliselt tugevalt kaitsesse, ning rünnakuteks on võimalusi vähe. Portugal aga alustab tugevalt pressimisega ning soovitakse asjad võimalikult kiirelt selgeks teha. Näiteks suutis eelmises voorus Portugal alistada Šveitsi lausa 6-1. See annab selge vihje, et väravate löömisega probleeme ei ole. Portugali poolelt on olnud äärmiselt efektiivne Goncalo Ramos.

Tõenäoliselt on tegemist küllaltki ühekülgse mänguga, millest väljub võitjana Portugal. Alati võib esineda ka üllatusi ning Marokol on loomulikult olemas omad võimalused. Peamine, et mäng oleks huvitav ning pakuks pealtvaatajatele rahulolu.