Sillamäe FC NPM Silmet jõudis kindla võiduga poolfinaali
Front bg
26 jaan. 10:00

Sillamäe FC NPM Silmet jõudis kindla võiduga poolfinaali

Eesti saalijalgpallikarikavõistlustel pääses viimasena poolfinaali Sillamäe FC NPM Silmet, kes kolmapäeval alistas veerandfinaalis võõrsil Viimsi FC 6:1 (3:0).

Meistrivõistlustel teist kohta hoidva Viimsi FC ja meistriliigas kolmandal kohal oleva Sillamäe FC NPM Silmeti kohtumist Viimsis läksid külalised juba 3. minutil 1:0 juhtima, poolaja keskel oldi ees 3:0 ja selle tulemusega avapoolaeg lõppeski. Teisel poolajal lõid mõlema meeskonna mängijad kaks väravat, kuid kuna üks oli viimsilaste omavärav, märgiti lõppseisuks 6:1. Kahe väravaga oli resultatiivseim Roman Bažkov.

See oli sel hooajal esimest korda, kui Sillamäe suutis Viimsit võita: meistrivõistluste esimeses ringis sai Viimsi võidu 9:4 ja teises ringis lõppes mäng 2:2.

Eelmisel nädalal peetud veerandfinaalidest olid poolfinaali pääsu lunastanud Jõhvi FC Phoenix ja Tallinna FC Bunker Partner ning ainsa esiliiga meeskonnana nelja parema hulka jõudnud Kopli City FC.

Poolfinaalpaarid loositakse neljapäeva hommikul. Finaalturniir peetakse 17. ja 18. veebruaril Jõhvi spordihallis. Avapäeval poolfinaalides võidu saanud meeskonnad mängivad pühapäeval finaalis.

Mullune karikavõitja Tallinna FC Cosmos sel hooajal meistri- ja karikavõistlustel ei osale. Karikafinaalis mängis eelmisel hooajal Jõhvi FC Phoenix, nelja parema hulka jõudis eeloleval finaalturniiril osalejatest aasta tagasi ka Sillamäe FC NPM Silmet.

Autor/Allikas Sergei Stepanov ERR