Eesti Premium Liigas mängiva jalgpalliklubi FC Nõmme United peasponsoriks sai spordiennustusportaal TonyBet
Front bg
09 veebr. 16:00

Eesti Premium Liigas mängiva jalgpalliklubi FC Nõmme United peasponsoriks sai spordiennustusportaal TonyBet

Spordiennustusportaal TonyBet paneb peasponsorina kolmeks aastaks õla alla esmakordselt Eesti kõrgliigasse tõusnud jalgpalliklubile FC Nõmme United. Premium Liiga mängud algavad juba 1. märtsil.

TonyBet Eesti juhi Alice Laas sõnul on spordiennustusportaalil hea meel anda panus Eesti jalgpallimaastiku mitmekesisusse ning toetada Nõmme United meeskonda kui kõige värskemat verd kodumaises kõrgliigas. „FC Nõmme United on hea näide sellest, kuidas esindusklubi on loodud ja kõrgliigasse jõudnud tänu Mart Poomi Jalgpallikoolis tehtavale kvaliteetsele ja järjepidevale tööle,“ lisas TonyBet Eesti juht.

Mart Poom tõi välja, et jalgpall on osa spordist ja meelelahutusest, mille lahutamatuks osaks on nii mängijad kui fännid. Tema sõnul annab koostöö spordiennustusega luua tihedamat kontakti fännidega ning uusi võimalusi omadele kaasa elada.

 Klubi sportlikud eesmärgid eelseisval hooajal on kinnitada kanda kõrgseltskonnas ja pakkuda oma kasvandikele võimalust ennast iganädalaselt Eesti parimate vastu proovile panna.

FC Nõmme United esindusmeeskond mängib alates 2020. aastast esiliiga  tasandil ja uueks hooajaks jõuti esmakordselt klubi ajaloos Premium liigasse. Meeskond koosneb peamiselt oma kasvandikest. Hetkel on koosseisus: Marko Meerits, Georg Mattias Lagus, Alexander Kapitan Bergman, Samuel Merilai, Aleksandr Alteberg, Kaarel Leppsalu, Oleksandr Musolitin, Robin Tiigiste, Karl Läänelaid, Steven Salmistu, Mihkel Järviste, Kaspar Rõõmussaar, Tristan Vendelin, Markus Riisenberg, Trevor Hint, Kevin Mätas, Henri Leoke, Jevgeni Demidov ja Egert Õunapuu. Kuna hooaja alguseni on jäänud veel paar nädalat, siis võib meeskonda oodata lisatäiendusi nii Eestist, kui ka piiri tagant!

TonyBet on kiirelt arenev spordiennustusettevõte Euroopas, millel on litsentsid kümnes riigis, tuues spordisündmused- ja ennustuse koju kätte ka Eesti spordisõbrale. Vaata TonyBeti spordiportaalist, mis toimub Eesti spordimaailmas ning jälgi suurvõitluste spordiennustuse statistikat.

Foto lisatud: FC Nõmme United Eesti Esiliiga 2023 võitja

Autor FC Nõmme United