TonyBet sõlmis sponsorlepingu kümnevõistleja Janek Õiglasega
Front bg
24 juuli 9:00

TonyBet sõlmis sponsorlepingu kümnevõistleja Janek Õiglasega

Spordiennustusportaal TonyBet sõlmis sponsorlepingu eelmisel aastal Münchenis toimunud kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel kümnevõistluses pronksmedali teeninud Janek Õiglasega, kes avas äsja oma tänavuse hooaja.

TonyBeti turundusjuhi Alice Laasi sõnul on ettevõttel rõõm alanud koostööga panustada Eesti kergejõustiku arengusse ja aidata Janek Õiglasel olümpiaks valmistuda. „Spordiennustus on üks võimalus oma lemmikutele kaasa elada. Spordisõprade jaoks on TonyBetis kergejõustikul oluline koht ning Janek Õiglase sportlikel tulemustel ja isiksusel on siin suur roll,“ lisas ta.

Janek Õiglase manageri Kadri Kallase sõnul on spordiennustuse brändina TonyBet väga mitmekülgne ja sobib tema spordialaga hästi. „Usun, et koostöös saame toetada Eesti kergejõustikku ja leida uusi viise, kuidas fänne olümpiaks valmistumise teekonnal enam kaasata,“ sõnas ta.

Õiglane pani esimest korda TonyBeti brändiga särgi selga, osaledes sel nädalal toimunud Gustav Sule mälestusvõistlustel, mis oli sportlasele üks esimestest jõuproovidest pärast vigastusest taastumist.

Tal on tänavusel hooajal plaanis veel osa võtta Eesti meistrivõistlustest kergejõustikus ja loodetavasti pääseb ta ka Budapestis toimuvale MM-ile.

TonyBet on kiirelt arenev spordiennustusettevõte Euroopas, millel on litsentsid kümnes riigis, tuues spordisündmused ja -ennustuse koju kätte ka Eesti spordisõbrale. Vaata TonyBeti spordiportaalist, mis toimub suures spordimaailmas, ja jälgi rahvusvaheliste suurvõistluste spordiennustuse statistikat.