TonyBet alustas koostööd noolemängu esinumbri ja valitseva maailmameistri Michael Smithiga
Front bg
21 juuni 9:00

TonyBet alustas koostööd noolemängu esinumbri ja valitseva maailmameistri Michael Smithiga

Juhtiv spordiennustusettevõte TonyBet teatas partnerlusest valitseva noolemängu maailmameistri- ja esinumbri Michael Smithiga. Plaan on ühiselt luua noolemängu fännidele uusi võimalusi nii spordialale kaasaelamiseks kui ka -spordiennustuseks.

TonyBeti tootejuht, Alex Haig tõdes, et tal on suur rõõm näha Michael Smithi liitumas TonyBeti perega. Smithi anne, pühendumus ja populaarsus noolemängu kogukonnas on tema sõnul oluliseks osaks TonyBeti brändimaailmast.

Michael Smith tänas TonyBeti meeskonda toetuse eest ning avaldas lootust, et koos luuakse tulevikus palju meeldejäävaid spordielamusi. Partnerlusega on plaanis luua fännidele eksklusiivseid eriüritusi ja tutvustada spordiala laiemalt.

Smithi puhul tuleb hinnata tema südikat ja visa edenemist tippu ning seda juba varasest noorusest peale. Täna 32- aastane Smith on pärit Inglismaalt ning juba 11-aastase poisikesena võitis ta oma esimese juunioritiitli. Ei läinud kaua, kui teismeline noormees jätkas karjääri professionaalina.

Smithi mängustiil on parajalt intensiivne, millega ta on saanud hüüdnime Bully Boy. Fakt on see, et fännid teda armastavad. 2011. aastal sai mees võimaluse, seda kõigest veel noorsportlasena, osaleda Professional Darts Corporationi (PDC) üritustel. 2013 võis meie noolespordi talenti näha oma esimese suurturniiri finaalis, PDC maailmameistrivõistlustel, kus ta jäi õige napilt ilma tiitlist, kuid naases koju hõbemedaliga.

2018 alistas Smith oma ala tippmängijad ning võitis maineka Shanghai Darts Masters turniiri.

Juba järgmisel aastal saime talle kaasa elada Premier League Darts finaalis. Kuigi Smith jäi suurvõistlusel napilt karikast ilma, kindlustas ta koha maailma paremikus. Tänavu aastal saavutatud maailmameistri tiitel on teinud temast absoluutse nr 1 noolemängusportlase maailmas.

TonyBet on kiirelt arenev spordiennustusettevõte Euroopas, millel on litsentsid kümnes riigis, tuues spordisündmused- ja ennustuse koju kätte ka Eesti spordisõbrale. Vaata TonyBeti spordiportaalist, mis toimub professionaalse noolemängu maailmas ning jälgi rahvusvaheliste suurvõitluste spordiennustuse statistikat.